Novi igrač u svlačionici Rome

Seli se u Rim

Novi igrač u svlačionici Rome

Eldar Ganibegović
Teme:

Italijanski mediji prenose kako će Roma danas potpisati Rezana Corlua.

Roma je dogovorila sve uslove sa kreativnim veznjakom Rezanom Corluom, koji bi danas zvanično trebao potpisati za klub iz Rima. Još nije poznato koliko će Roma platiti Brondbyju za njegove usluge. 

Ovaj veznjak dolazi iz Brondbya, za koji je nastupao od svoje četvrte godine. Za mladu reprezentaciju Danske je upisao četiri nastupa.

Rezan se oglasio povodom napuštanja Danske, te rekao kako nije mogao odbiti Romu.

"Teško je bilo napustiti ekipu u kojoj sam od svoje četvrte godine", rekao je Corlu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bilo je teško odbiti Romu. Poslije povrede koju sam zadobio, vidio sam Italiju kao priliku za novi početak", istakao je mladi veznjak.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi