Novi interes za Milana Đurića
Foto: EPA

Palermo želi Đurića

Novi interes za Milana Đurića

Midhat Šljivak

Bh. napadač Milan Đurić ovog ljeta bi mogao napustiti Cesenu.

Sjajnim igrama u Seriji B, te zaista spektakularnim golovima u dresu reprezentacije BiH, Đurić je privukao veliku pažnju na sebe.

Prethodnih dana kao nove destinacije za fantastičnog napadača spominjali su atinski AEK i Stuttgart, no italijanski mediji danas pišu kako je dodatno proširena lista klubova koji ga žele.

Ovog puta interes dolazi iz italijanske Serie A. Palermo je ozbiljno zagrizao za usluge reprezentativca naše zemlje. Navodno, tim sa Sicilije želi stasitog bh. fudbalera vidjeti u svojim redovima i ponuda bi mogla biti zvanično poslata u narednim danima.

Palermo je proteklu sezonu završio na 16. mjestu. Za narednu sezonu žele pojačati tim, kako bi izbjegli borbu za opstanak, a Đurića vide kao idealnog za svoj tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Đurić je odigrao 26 utakmica za Cesenu u Seriji B, a postigao je sedam golova. Sezonu je dva metra visoki napadač krunisao odličnim nastupom za selekciju BiH na Kirin kupu, gdje je postigao četiri gola na dvije utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi