Novi kiks Atletico Madrida: Ekipa Diega Simeonea ponovo remizirala

Španska La Liga, 11. kolo

Novi kiks Atletico Madrida: Ekipa Diega Simeonea ponovo remizirala

Fudbaleri Deportivo Alavesa i Atletico Madrida podijelili su bodove večeras na Mendizorrotza stadionu jer su u 11. kolu španske La Lige odigrali 1:1. 

Atletico se nalazio u velikim problemima s formom do prije nekoliko dana, ali činilo se kako je ta priča završena nakon pobjeda protiv Bayer Leverkusena i Athletic Bilbaa.

Ipak, tim Diega Simeonea večeras je ponovo kiksa na relativno lakom gostovanju i potvrdio da još uvijek nije izašao iz krize.

Jorgandžije su u ovom susretu povele u 70. minuti pogotkom Alvara Morate, ali sedam minuta prije kraja ostali su bez pobjede jer je za domaće izjednačujući pogodak postigao Perez.

Atletico je nakon ovog remija ostao drugi na tabeli sa 20 osvojenih bodova, a ovo mu je bio čak peti remi. S druge strane, Alaves ostaje na 13. poziciji sa 12 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španska La Liga, 11. kolo:

Alaves - Atletico Madrid 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi