Novi kiks Milana, Fiorentina razbila Benevento
Foto: EPA

Seria A, 9. kolo

Novi kiks Milana, Fiorentina razbila Benevento

Milan je u 9. kolu Serije A napravio novi veliki kiks s obzirom da je na San Siru odigrao 'mršavih' 0:0 sa Genovom.

Milan na kraju može biti i zadovoljan jednim bodom jer je već u 25. minuti ostao s igračem manje. Bonucci je dobio crveni karton i ostavio svoj tim na cjedilu, ali gosti do kraja nisu uspjeli realizovati brojčanu prednost na terenu i doći do pobjede.

Milan je sada u seriji od čak četiri utakmice bez pobjede i zauzima tek 11. mjesto na tabeli sa samo 13 bodova.

Ubjedljivu pobjedu u ovom kolu slavila je Fiorentina, koja je kao gost pregazila Benevento sa 3:0 golovima Benassija, Babacara i Thereaua, dok je Atalantana svom terenu bila bolja od Bologne sa 1:0 golom Corneliusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Istim rezultatom (1:0) slavio je i Sassuolo, koji je kao gost bio bolji od SPAL-a.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi