Novi klub je veliko iznenađenje: Mandžukić danas potpisuje?

Napušta Italiju

Novi klub je veliko iznenađenje: Mandžukić danas potpisuje?

Samir Mlaćo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić danas bi trebao potpisati novi ugovor. Naime, Mandžukić će karijeru navjerovatnije nastaviti u katarskom Al Duhailu.

Prema nezvaničnim informacijama, Mandžukić će danas ozvaničiti saradnju i potpisati ugovor na dvije i pol ili godinu i pol dana.

Opće je poznato kako iskusni napadač nije u planovima Maurizija Sarrija i da će otići iz Juventusa tokom zime, a posljednjih sedmica iz dana u dan se špekuliše o tome gdje će nastaviti karijeru.

Nedavno se špekulisalo da bi mogao čak i ostati u Italiji i to obući dres Atalante, ali od toga prema svemu sudeći nema ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hrvatski napadač je izgleda odlučio da u poznim igračkim godinama dobro zaradi, a sigurno da je Katar najbolja prilika za to.

U Juventus je stigao 2015. godine iz Atletico Madrida, a nastupa je i za Bayern Munchen, Wolsburg, Dinamo Zagreb, NK Zagreb, Marsoniju... Za reprezentaciju Hrvatske upisao je 89 nastupa i dodao 33 pogotka.

Top Komentari

K79
Sta je tu iznenađenje ,?!pa svi smo znali da će na kraju otići za parama.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti