Desetka na leđima, lopta kao u sefu i "njuh" za gol - Novi Leo Messi je rođen!

Mladi igrač neodoljivo podsjeća na najboljeg na svijetu

Desetka na leđima, lopta kao u sefu i "njuh" za gol - Novi Leo Messi je rođen!

E. Oštraković

Fudbalski svijet je u čudu jer svi smatraju da su na djelu vidjeli novog Messija, a radi se o Claudiu Echeverriju.

Ovaj mladi fudbaler se fudbalskom svijetu predstavio sa tri gola postignuta u dresu Argentine protiv Barzila u okviru Svjetskog prvenstva za igrače do 17 godina.

Argentina se ovom pobjedom plasirala u polufinale, ali šou je ukrao sedamnaestogodišnji Echeverri koji je briljirao na ovom susretu.

Ovaj mladić nastupa za River Plate, a na leđima nosi desetku i svi smatraju da je upravo on nasljednik Lea Messija.

Upravo prvi gol je bio u stilu Messija, jer je njegov trk podsjetio upravo na najboljeg igrača na svijetu.

Echeverri je "plesao" kroz odbranu Brazila i radio je šta je htio, a sve je izgledalo tako jednostavno.

Oglasi

Čini se da je novi Leo Messi rođen i da ćemo u narednim godinama vidjeti mladog Echeverrija kako osvaja srca navijača.

Messija ne smatraju svi za najboljeg na svijetu

Bivša zvijezda Arsenala Alexis Sanchez iznenadio je fudbalski svijet odbacivši fudbalske ikone Lionela Messija i Cristiana Ronalda dok je birao najboljeg svih vremena.

Uprkos tome što je dijelio teren sa Messijem tokom zajedničkog vremena u Barceloni, Sanchez se odlučio izabrati drugog igrača kao najboljeg koji je kada igrao fudbal.

Trenutni igrač Intera najboljim smatra Brazilca Ronalda. Čileanski reprezentativac pohvalio je jedinstveni stil igre Ronalda Nazarija, podsjetivši na trenutke kada je Brazilac ostavio ogroman utisak.

“Ronaldo, Fenomen za mene, je svjetski broj jedan. Igrao sam sa mnogo jakih igrača, vidio sam Messija i Ronalda izbliza, ali on je nešto drugo. Kada je napravio taj lažnjak i išao brzinom od milje na sat, bilo je to nevjerovatno, lijepa stvar za vidjeti u fudbalu”, rekao je Sanchez.

Top Komentari

same
Dzaba forsiras to najbolji na svijetu kad nije
1 0
Fixa
Messi se jednom radja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi