Novi Pazar nakon Mujezinovića predstavio još jedno pojačanje iz Premijer lige BiH

Srbijanski prvoligaš

Novi Pazar nakon Mujezinovića predstavio još jedno pojačanje iz Premijer lige BiH

E. Ganibegović, foto: T. Hebib

Luka Kukić predstavljen je kao novi golman Novog Pazara.

"Luka Kukić (25) u prethodnoj polusezoni je bio član HŠK Zrinjski gdje je zabiljležio deset nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Kukić je rođen u Mostaru, karijeru je počeo u Posušju, nastupao je za Osijek i Split u Hrvatskoj, a godinu dana proveo je u poljskoj Koroni Kielce. 189 cm visoki golman već je priključen ekipi u Antaliji", stoji u saopštenju kluba iz Srbije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZMf2J4gwY4/[/instagram]

Podsjetimo, prije nekoliko dana kao novi fudbaler ovog kluba predstavljen je i sada već bivši član FK Željezničar Mustafa Mujezinović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mujezinoviću i Kukiću će s Novim Pazarom glavni cilj u ostatku sezone biti opstanak u Superligi Srbije.

Njegov novi tim se nalazi tek na 14. poziciji na tabeli sa 17 bodova. Ispod njih su samo Metalac i Radnički 1923 s po bodom manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi