Novi peh za Izeta Hajrovića

Dinamo upisalo sigurnu pobjedu

Novi peh za Izeta Hajrovića

S. Mlaćo

Dinamo je jučer savladalo Lokomotivu 3:0. Sigurna je to bila partija izabranika Nenada Bjelica.

Šansu u ovom meču dobio je i bh. internacionalac Izet Hajrović koji se vratio na teren nakon neugodne povrede. Ipak, "gosti" ga nisu štedili, pa je iz svlačionice izašao sa bolnom grimasom.

"Šepam, zato jer me boli nakon udarca. Bilo nam je teško naći rješenje za Lokomotivu u prvom poluvremenu, no pronašli smo ga u drugom. Igrali smo baš dobro, zabili smo tri pogotka i stigli smo do zaslužene pobjede. Sada nas čeka derbi s Rijekom, želimo uspješno privesti ovu sezonu kraju", kazao je Hajrović.

Hajrović je ove sezone u 1. HNL upisao 13 nastupa, a prema najavama na ljeto će napustiti Dinamo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jedino što je sigurno u fudbalu jest da ne možete ništa planirati na dulje staze. Imam ugovor, zadovoljan sam životom u Zagrebu i uživam igrati za Dinamo. Kada dođe vrijeme onda ćemo sjesti za stol, vidjeti kako stvari stoje i donijeti zajedničku odluku što i kako ćemo dalje. Ne opterećujem se time već uživam u sjajnoj sezoni",odgovorio je nedavno Hajrović na pitanje o planovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi