Novi penal za Juve i novi pogodak Ronalda

Stara dama pred pobjedom

Novi penal za Juve i novi pogodak Ronalda

E. Škorić

Juventus je na korak od pobjede, budući da ima 2:0 nad Lecceom i igrača više.

Nakon što su se ispromašivali u prvih 45 minuta, domaći su proradili u nastavku.

Prvo je lijep gol zabio Paulo Dybala na asistenciju Cristiana Ronalda, a onda se i sam Portugalac upisao među strijelce.

Izborio je penal u 61. minuti, te ga sam pretvorio u pogodak za 2:0. Zanimljivo da je i u prošlom kolu u Bologni Ronaldo postigao gol s bijele tačke, a tada je gol zabio i Dybala - također lijep kao i večeras, samo što su tada golovi padali u prvom dijelu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve će imati sedam bodova preednosti nakon večerašnje utakmice nad ekipom Lazija, a Ronaldo je stigao do 23. gola, dok Ciro Immobile ima 27.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Penaldo je to..
5 5
pjanke_1
Sto ga Pjanke zagrli ko biba dodji hajde da te zagrlim kad nece niko ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi