Novi pogodak Vrančića u dresu Norwicha

Dobar početak

Novi pogodak Vrančića u dresu Norwicha

E. Škorić

Bh. reprezentativac Mario Vrančić postigao je još jedan pogodak za Norwich.

Ovog ljeta je Vrančić iz Darmstadta prešao u Norwich i očito se sjajno snašao u redovima engleskog kluba,  pa je u dva meča postigao dva pogotka, čime se pokazao kao dobar izbor rukovodstva Norwicha.

Nedavno je Vrančić zabio pogodak u 5:0 pobjedi protiv irskog Cobh Ramblersa, a evo i tri dana kasnije opet se upisao u strijelce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kanarinci su ovaj put protiv engleskog niželigaša Lowestofta slavili sa 5:1, a Vrančić je zabio u 62. minuti za konačnih 5:1. Pored njega, golove za Norwich dali su još Jerome, Naismith, Watkins i Oliveira, a Cole jedini gol za domaće u 21. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi