Novi potpis u Radniku iz Bijeljine

Veznjak ostaje u klubu

Novi potpis u Radniku iz Bijeljine

Nikola Popara će i naredne sezone nositi dres FK Radnik.

Vijest je to koju je bijeljinski premijerligaš potvrdio na svojoj zvaničnoj stranici, navodeći kako je s Poparom postignut dogovor oko produženja saradnje za još jednu sezonu.

"Bilo je određenih ponuda, upita, no u razgovoru sa svima istakao sam da je Radnik prioritet. Ova sezona je bila karakteristična, imali smo priliku da ponovo izborimo nastup na međunarodnoj sceni, no zbog već poznatih okolnosti nismo uspjeli ponoviti uspjeh iz prošle sezone. Nadam se da ćemo i naredne sezone igrati značajnu ulogu u Premijer ligi", kazao je Popara.

U protekloj, prijevremeno završenoj, sezoni Popara je odigrao ukupno 13 utakmica za Radnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Član Radnika je postao prije dvije godine kada je stigao iz podgoričke Budućnosti, a kroz karijeru je još nosio dresove Teleoptika, Spartaka, Vojvodine, Jagodine...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije