Novi prekid na bh. stadionima: Nakon faula nastao opšti haos, sudije spašavale živu glavu
Vatreno je bilo danas na stadionu u Maglaju. Sada će odluku o pobjedniku donijeti komisije NS FBiH. FOTO: Ilustracija

Gosti do prekida vodili 2:1

Novi prekid na bh. stadionima: Nakon faula nastao opšti haos, sudije spašavale živu glavu

S. Mlaćo

Novi prekid na bh. stadionima. Današnji meč 14. kola Druge lige Centar između Natrona i Krivaje Zavidovići obilježile su nemile scene. Naime, gosti su vodili 2:1, a onda je susret prekinut nakon šti su domaći navijači iskazali nezadovoljstvo nakon jednog grubog faula gostujućih nogometaša.

Nastao je pravi haos na terenu, a sudije su odlučile da se povuku do svlačionica te prekinu meč.

"Deset minuta prije kraja nakon dosuđenog faula za domaće i sankcionisanje žutim kartonom našeg igrača uslijedio je napad na sudiju od strane igrača Natrona. Nakon koškanja i fizičkog napada na suca isti je sankcionisao crvenim kartonom dva domaća igrača i dao bezpotrebno crveni karton našem igraču.Poslije takve odluke isključeni igrači Natrona su fizički nasrnuli na sudiju nakon čega je susret prekinut.
Rezultat u trenutku prekida 2-1 za našu ekipu", istakli su iz NK Krivaja putem zvanične stranice.

Iz NK Natron se još uvijek nisu oglasili, a treba istaći da su sudije meča Senad Heljić, Adnan Malkić i Edis Trklja stadiona u Maglaju napustili uz pomoć policije.

Top Komentari

almir
ljudi uglavnom su sudije krive, u 99% slučajeva, trebali ste danas vidjeti sudijsku lakrdiju u Velikoj Kladuši između Krajišnik i Krajina
7 0
rutomuf
cigani
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi