Novi preokret: Zbog komentara na Instagramu sada svi misle da De Ligt ide u Barcelonu

Podrška za dojučerašnjeg saigrača

Novi preokret: Zbog komentara na Instagramu sada svi misle da De Ligt ide u Barcelonu

E. Čaušević

Holandski defanzivac Matthijs de Ligt još uvijek nije otkrio gdje će nastaviti svoju karijeru.

Prethodnih dana mnogi mediji su objavili da je De Ligt odlučio da ide u Juventus i da je tu stvar završena, te da se čeka samo zvanična potvrda njegovog transfera iz Ajaxa.

Međutim, kako to i biva ovaj slučaj je dobio novi preokret i navodno u igru se ponovo uključila Barcelona. Nove špekulacije počele su nakon De Ligtovog komentara na Instagramu.

Naime, jučer je kao novi igrač Barcelone predstavljen Frenkie de Jong koji je također stigao iz Ajaxa. Poznato je da su De Jong i De Ligt jako dobri prijatelji, a defanzivac Ajaxa mu je ostavio kratak komentar koji je izazvao novu lavinu špekulacija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça BiH.

No, ubrzo bi i saga oko De Ligta trebala biti završena jer je i sam najavio da će ime novog kluba saopštiti prije početka priprema. Da li će to biti Juventus, Barcelona ili neko treći ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Reprezentativac
Jevo ga piše dol i da če Visca u Barselonu, il mu je i Visca neki komentar dao,,..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi