Turski selektor nakon meča sa BiH govorio o Jurgenu Kloppu
Menadžer Liverpoola nije zadovoljan zbog čestog odsustva igrača koji imaju obaveze prema nacionalnim timovima i jasno je kritikovao Ligu nacija. To je zasmetalo selektoru reprezentacije Turske koji se javno oglasio (Foto: EPA)

Interesantna situacija

Turski selektor nakon meča sa BiH govorio o Jurgenu Kloppu

M. Šljivak

Turski selektor Mircea Lucesku sinoć je na press konferenciji nakon meča protiv Bosne i Hercegovine uputio žestoke kritike na račun Jurgena Kloppa.

Menadžer Redsa nije sretan zbog igranja Lige nacija u čestim terminima i to je jasno poručio.

"Da mi je neko ponudio 20 bodova nakon osam utakmica, prihvatio bih, posebno zbog utakmica koje smo imali. Nažalost, igrači sada idu na utakmice Lige nacija - najbesmislenije takmičenje u svijetu fudbala. Mogu se samo nadati da će se vratiti zdravi i igrati ova lagana takmičenja, Premier ligu, Ligu prvaka. Teška su ovo vremena za igrače. Moramo početi da mislimo na njih", rekao je Klopp.

Sinoć mu je na press konferenciji uzvratio Mircea Lucesku.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Kada Klopp bude selektor vjerujem da će promijeniti mišljenje. Reprezentacije moraju nastaviti da igraju ovakve utakmice. Njegova izjava je egoistična", poručio je Lucesku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Jako teška vremena za fudbalere jer nikada nisu manje zarađivali !
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi