Novi problemi za Romu, još jedan vezista 'out'

Bez Pellegrinija tri sedmice

Novi problemi za Romu, još jedan vezista 'out'

Trenera Paula Fonsecu i njegovu Romu zadesili su novi problemi u veznom redu. 

Nakon Nicole Zaniola i Javiera Pastorea povrijedio se i Lorenzo Pellegrini.

On ima povredu mišića i kako javljaju Italijani propustit će naredne tri utakmice svog kluba. To znači da je Fonseci ostao još samo Henrikh Mkhitaryan kao pravi ofanzivni vezni igrač i on će u narednom periodu biti jedina pomoć u napadu Edinu Džeki.

Pellegrini je inače zbog povrede napustio teren u susretu protiv Leccea već na poluvremenu, a Calciomercato prenosi kako će propustiti susrete protiv Genta u Evropa ligi te u Seriji A protiv Cagliarija i Sampdorije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je 23-godišnji vezista bio jako bitan igrač Rimljana jer je u svim takmičenjima upisao tri pogotka i dodao čak 11 asistencija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi