Novi problemi za West Ham: Marko Arnautović predao zahtjev za transfer jer ponovo želi u Kinu
Arnautović je u januaru potpisao novi ugovor sa londonskim klubom do 2023. godine

Austrijanac je odlučan u namjeri da napusti engleski klub

Novi problemi za West Ham: Marko Arnautović predao zahtjev za transfer jer ponovo želi u Kinu

S. Pašalić

Marko Arnautović je ponovo tema broj jedan u West Hamu.

Austrijanac je u januaru ove godine želio napustiti londonski klub nakon što je stigla ponuda kineskog Guangzhou Evergrandea od 50 miliona eura.

Do transfera na kraju nije došlo, a Arnautović nije bio zadovoljan sa konačnim ishodom, međutim, na kraju je ipak potpisao novi ugovor sa West Hamom sa kojim ima platu od 100.000 funti sedmično i mnogi su mislili da je tu stavljena tačka na ovu priču.

Ali Sky Sports News sada tvrdi da je Arnautović predao zahtjev za transfer nakon što je stigla nova ponuda neimenovanog kineskog kluba.

Marka Arnautovića zastupa njegov brat Danijel, a iz West Hama tvrde da zvanični zahtjev za transfer od njega nisu dobili. Međutim, i pored toga vjeruje se da Arnautović ipak želi napustiti London.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi