Arnautović i Džeko će zajedno igrati naredne sezone, ali ne u West Hamu?

Želi ga bivši klub

Arnautović i Džeko će zajedno igrati naredne sezone, ali ne u West Hamu?

E. Čaušević

Reprezentativac Austrije, Marko Arnautović, ovog ljeta bi mogao napustiti West Ham i zaigrati u italijanskoj Seriji A.

Arnautović je početkom godine bio na korak od odlaska iz West Hama i potpisa za jedan od kineskih klubova, ali je u posljednji trenutak odlučio da odbije ovu ponudu i ostane u engleskom Premiershipu.

Međutim, mediji na Otoku ponovo su počeli špekulisati o tome da će Arnautović napustiti West Ham jer je se nalazi na meti svog bivšeg kluba Intera za koji je igrao u sezoni 2009/10.

Također, italijanski Tuttosport jutros piše da je Inter već kontaktirao Arnautovića i da su mu poručili da će sigurno poslati ponudu za njega ukoliko ne uspiju dovesti Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda.

Antonio Conte je poručio da ja Arnautović dosta jeftinija opcija od Lukakua, ali podjednako dobar igrač. Naravno, već mnogi vjeruju da je Inter osigurao dovođenje Edina Džeke i da sada žele dovesti konkurenciju našem napadaču.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je Interov prvi izbor Lukaku sve su prilike da će na kraju Arnautović biti taj koga će dovesti. Arnautović je u West Ham došao 2017. godine iz Stokea, a odigrao je 65 utakmica i da 22 gola za dvije sezone.

Arnautović je prije desetak godina u dresu Intera odigrao tri utakmice, a onda je odlučio da potpiše za Werder iz Bremena. No, čini se da će konačno dobiti šansu da se dokaže na Meazzi i to u tandemu s našim Džekom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BJB1
Nisam znao da je nas Džeko potpisao za inter?!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi