Novi sramotan poraz Bešiktaša na domaćem terenu

Veliki kiks

Novi sramotan poraz Bešiktaša na domaćem terenu

E. Oštraković

Odigrana je utakmica 27. kola prvenstva Turske, a Bešiktaš je na domaćem terenu poražen od Antalyaspora.

Ovo je sigurno bio iznenađujući poraz za domaće nogometaše, koji su još jednom odigrali jako loše, te su na kraju zasluženo poraženi.

Gosti su već do 35. minute imali prednost od 0:2. Prvo je Gumus u 15. minuti goste doveo u vodstvo, a dvadeset minuta kasnije Amilton je povisio na 0:2.

Bešiktaš je u drugom poluvremenu došao do jednog gola, ali nisu uspjeli uzeti niti bod iz ovog susreta.

Jedini gol za domaće postigao je Adem Ljajić u 68. minuti, te je na kraju gostujuća ekipa zasuženo odnijela sva tri boda.

Besiktas je nakon ovog poraza ostao na petom mjestu sa 44 osvojena boda, dok se Antalyaspor sada nalazi na devetoj poziciji sa 33 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi