Novi Travnik i Krajina ubjedljivi, remi FK Vitez

Efikasno 4. kolo Druge lige FBiH grupa Zapad

Novi Travnik i Krajina ubjedljivi, remi FK Vitez

S. Mlaćo

U 4. kolu Druge lige FBiH grupa Zapad publika je mogla vidjeti nekoliko veoma efikasnih utakmica.

Krajina je na svom terenu opravdala ulogu favorita protiv Bratstva 4:1, a strijelci za Cazinjane bili su Jakupović, Durić, Nuhić i Abdihodžića, dok je jedini pogodak za goste djelo Sinana Jusića.

Novi Travnik je protutnjao Bužimom. Nakon odlaska sa klupe Salima Durakovića, Novotravničani su se konsolidovali i slavili sa visokih 5:0. Dva puta su mrežu Nisveta Mulalića pogađali Kenan Heco i Faruk Uzun, te jednom Senid Hodžić.

Pomalo iznenađujuće FK Vitez je na svom stadionu remizirao protiv Podgrmeča 1:1. Gosti su poveli pogotkom Adnana Karića u 52. minuti, a bod domaćima donio je u 82. minuti Sabahudin Petak.

Kiseljak je sa minimalnih 1:0 savladao Ključ, a junak pobjede domaćih bio je u 65 minuti Marko Kristić.

Radnik je u Donjem Vakufu savladao Brekoviću 3:1, a Sloga u Bos. Otoci Busovaču 4:0.

Kada je tabela u pitanju, Kiseljak je prvi sa deset osvojenih bodova, dok FK Vitez ima osam. Na dnu je Brekovica 78 bez bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi