Novi Travnik siguran, Paunović junak Podgrmeča

15. kolo Druge lige Zapad

Novi Travnik siguran, Paunović junak Podgrmeča

S. Mlaćo

Jučer je odigrano pet susreta 15. kola Druge lige FBiH grupa Zapad, dok su dva susreta otkazana zbog loših vremenskih uslova.

Lider na tabeli Novi Travnik bio je siguran na svom terenu te slavio protiv Radnika iz Donjeg Vakufa sa 4:0. Strijelci za Novotravničane bili su dva puta Sabahudin Petak, te po jednom Hodžić i Rezdeušek.

Podgrmeč je sa 2:1 nadigrao Bratstvo. Domaći su poveli preko Kanješića, a na 1:1 izjednačio je Đanan. Pobjedu domaćima donio je u 82. minuti Paunović.

FK Vitez je sa minimalnih 1:0 slavio u Busovači, a Kiseljak je sa visokih 4:0 bio bolji od Rudara iz Han Bile.

Sjajan meč viđen je u Ključu gdje su Ključ i Sloga podijelili bodova u susretu sa šest pogodaka (3:3).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Odgođeni su susreti između Brekovice 78 i Krajine, te Krajišnika i Viteza.

Na tabeli je nakon nepotpunog 15. kola prvoplasirani NK Travnik sa 41. bodom, dok Podgrmeč ima tri manje. Kiseljak je trećeplasirani sa 29.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi