Koeman preuzima tim sa Camp Noua

Novi trener Barcelone večeras je stigao u grad

17

Komentari (17)

ryan.giggs
Opet pišete glupost u stil klasičnog tabloida. Ovako su slikali Koemana i lani i isto lupali. Uostalom Ronald jeste bio klasa kao igrač, ali je osrednji kao trener. Trenirao deset klubova, jedini uspjeh što je Valenciu doveo do 15-og mjesta u la Ligi. Niko ozbiljan ne bi došao (klanovi u klubu, stari igrači sa mega ugovorima, nepoznanica oko Uprave i predsjednika, izbori...).
Shik
Sta god da urade gore od ovog nemoze biti.Ovo nije Barsa nego farsa...
felix__27
Koliko žele ovog trenera...garantujem ti da nije top klasa. Do sad nije nikakva klasa.. Trenirao je Everton i bio je katastrofalan sa finim igracima
Shik
E pa bolje dasu doveli Franka Rijkaarda. I onda ih je preporodio kada je dosao. Jer treba ovo rasulo posloziti.A bojim se Koeman dace uspjeti u tome.
felix__27
Nece on dok j e ovaj predsjednik citao sam jednom pricao je o tome
Assassin
Rajkard je već jednom nakon katastrofa stvorio Barcelonu, igru sistem a tome završnu notu dao Gvardiola. Zaboravljaju sts je bila Barsa prije Rajkard i kada je on došao trenirati a onda Gvardiola
Chwilla
Jos jedna ubleha!
Njima u Barceloni ne moze niko vise pomoci, pa danas i ostale ekipe napreduju u fudbalu nicija sveca nije gorjela za vijeka, vrijeme svacije prolazi pa tako i Barcelone, pa pogledajte sta sada jedan Lion radi.
Zulfikar
Sa ovom krampom smijesi im se segunda.
Quartararo20
Ma i Koeman ce silovati loptu i ubijati se dodavanjem. Ne znam ko ono moze gledati
Maestro
Koji idiot dolazi u rasulo bit će tu otprilike maximalno 3 mjeseca
DamirT
Pa jucer ste rekli da je Pochettino novi trener Barcelone jer je kao vecerao sa predsjednikom kluba...
Bhf111
Barca uvijek dovodi kontra trenere jer trener ne odlucuje ni o cemu. Zato su i dosli do ovog. Messi se pita za sve. Igrac veci od kluba. Tika taka ne usojeva jer su svi procitali njihovu igru. Pod hitno mijenjati sve
FreedomBH
Tacno da treba puno toga mjenjat, al o kakvoj ti tika-taki pricas. To je nekad bilo to sad ne mozes u igricama s ovom postavom trenutno. Ako hoces tika-taka moras imat igrace koji znaju s’loptom i trcat tjt pravit presing a to Barca nema. Ovo se moralo desit prije il kasnije,jer Barca vec 3-4 sezone igra lose. I umijesto da dovedu nekog poput Pochettina il ako je ikako moguce Enrique vratit nazad,strasno sta rade.
cccccc
Koliko je samo trenera treniralo Barcelonu za vrijeme Mesija i nikad nijedan od njih se nije pozalio i rekao da je Mesi nesto trazio od njih ili da Mesi nije ispostovao neku njihovu odluku.
Bhf111
Pa kad ne smiju reci. On je tamo glavni. Normalno i zasluzio je taj status ali previse je. Ovsj trener kad je dosao jel pike glumio na treningu odbijao ne sjecam se znaci nepostovanje.
MUFCDOGROBA
Pruzit sansu covjeku i podhitno promjeniti ekipu pa cemo pricat dalje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.