Novi udarac za Juve i Allegrija pred Ajax

Chiellini propušta i revanš

Novi udarac za Juve i Allegrija pred Ajax

E. Škorić

Juventus u utorak navečer igra revanš četvrtfinala Lige prvaka protiv Ajaxa, ali trener Massimiliano Allegri imat će problema sa pravljenjem sastava.

Iskusni stoper i jedan od glavnih igrača Juventusa ove sezone, posebno u odbrani, propustio je današnji trening Stare dame i čini se da neće biti spreman za duel sa Ajaxom, baš kao što nije bio spreman ni za prvi ogled ovih rivala.

Pored njega, trening su propustili i golman Mattia Perin, te iskusni Martin Caceres, ali naravno njihov izostanak neće Allegriju škoditi kao izostanak Chiellinija.

Uz Leonarda Bonuccija bi u odbrani protiv Ajaxa u drugom meču trebao zaigrati Rugani, dok je Barzagli također upitan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U prvoj utakmici u Amsterdamu, koja je završena rezultatom 1:1, također su igrali Rugani i Bonucci u stoperskom paru, dok je Chiellini pauzirao zbog ranije povrede. Vjerovalo se da će se oporaviti do revanša, no očito nije uspio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi