Pakt Barcelone i Juventusa!

Uzajamna korist

Pakt Barcelone i Juventusa!

A. Čaušević

Juventus je postigao dogovor s Barxcelonom da dovede Samuela Umtitija što će omogućiti dolazak Matthijsa de Ligta na Nou Campa, tvrdi španski AS.

Francuski defanzivac je zbog povrede koljena pet mjeseci van terena, ali svjetski prvak s Trikolorima je svejedo među najboljim defanzivcima svijeta.

Međutim, Barcelona je veoma zainteresovana za dovođenje De Ligta. Da bi kapiten Ajaxa pojačao redove katalonskog diva Blaugrani potreban novac za njegovo dovođenje.

Značajan napredak Clementa Lengleta i potraga za De Ligtom je dovela do toga da Umtiti mogao napustiti aktuelnog, a prema svemu sudeći i novog šampiona Španije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za De Ligta je ozbiljno zainteresovan i Juventus, međutim navodni pakt će učiniti da oba evropska velikana budu zadovoljna.

Staroj dami su potrebna osvježenja u odbrani. Andrea Barzagli je najavio oproštaj na kraju sezone, dok i Giorgio Chiellini, pored toga što ima 35 godina, ima i ozbiljnih problema s povredama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Koja glupost majko moja
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti