Novi život u jednoj fototografiji: Bio je najbolji igrač svijeta, a sada se pati sa kultnom Pandom

Odala ga kćerka

Novi život u jednoj fototografiji: Bio je najbolji igrač svijeta, a sada se pati sa kultnom Pandom

Admin Čaušević

Iako nose status velikih zvijezda neki fudbaleri nakon što okače kopačke o klin, vrate se normalnom životu te slavu i veliku popularnost ostave po strani. 

Valentina Baggio je prije nekoliko dana izazvala pravi haos na društvenim mrežema kada je objavila fotogafiju svog oca kako muči muku s legendarnim italijanskim džipom Panda 4x4.

Riječ je o Robertu Baggiu, kultnom italijanskom reprezentativcu, nekadašnjem članu Juventusa, Intera i Milana i bivšem dobitniku zlatne lopte. Čovjeku koji je dominirao zelenim terenima 90-ih godina prošlog vijeka.

Baggio se praktično ne pojavljuje u javnosti, a njegov trenutni život opisan je u jednoj fotografiji. Nastoji da vodi uobičajan radnički život. Upravo iz toga i dalje jeste heroj svih Italijana iako je kopačke o klin okačio još prije 16 godina.

Baggio marks 50th birthday by visiting quake victims

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prepoznatljiv po svom repiću bio je jedan od rijetkih koji je igrao u tri najveća klupa na Apeninima, ali je najveće satisfakcije doživio igrajući za Bolognu i Bresciu.

Ostao je upamćen i po promašenom penalu 1994. godine u finalu Svjetskog prvenstva što je Italiju na kraju koštalo poraza od Brazila.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

11plavihsampiona
dzip je brand, može se nazvat terensko vozilo!
9 2
user1583752673
Igracina!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi