Novinar htio izjavu od Tottija, a dobio urnebesan odgovor

Totti je bio sjajno raspoložen

Novinar htio izjavu od Tottija, a dobio urnebesan odgovor

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju derbi četvrtog kola italijanske Serije A na gostovanju protiv Fiorentine.

Roma je u prošlom kolu uz dosta muke na domaćem terenu savladala Sampdoriju, a sutra ih očekuje teško gostovanje u Firenci. Vučica je sredinom sedmice igrala u Evropskoj ligi protiv Viktorije Plzen, ali su osvojili samo jedan bod.

Prošlo kolo pored Edina Džeke igrač odluke protiv Sampdorije bio je Francesco Totti. Legendarni igrač Rome ušao je s klupe, te je u finišu utakmice iz penala donio tri boda svojoj ekipi.

Nakon meča jedan od novinara pokušao je uzeti izjavu od Tottija, ali on nije bio baš zainteresovan. Ipak, Tottijev odgovor oduševio je italijansku javnost.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Šta da vam više kažem nakon 25 godina karijere?", rekao je Totti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi