Novinar pustio Coutinhu pjesmu "Mane, Mane" i pitao ga sviđa li mu se

Brazilac nije bio baš oduševljen

Novinar pustio Coutinhu pjesmu "Mane, Mane" i pitao ga sviđa li mu se

Endin Čaušević

Reprezentacija Brazila sinoć je u prijateljskoj utakmici savladala selekciju Njemačke sa 1:0 u Berlinu i tako se koliko-toliko osvetila za poraz na Mundijalu 2014. godine od 7:1.

Karioke su u ove dvije prijateljske utakmice pokazale da će biti možda i glavni favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji. Sinoć je zanimljivo bilo i nakon utakmice, a u centru pažnje bio je Philippe Coutinho.

Brazilac je u januaru napustio Liverpool i prešao u Barcelonu, te je postao dio legendarne pjesme "Mane, Mane". Jedan od novinara u mix zoni pustio je Coutinhu tu pjesmu i pitao ga šta misli o njoj.

Coutinho je zastao za trenutak, ali kada je vidio šta je namjera ovog novinara kratko je prokomentarisao da mu se ne sviđa, te se uputio prema autobusu reprezentacije Brazila.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti