Novinar rekao Ibri da je Carlos Vela bolji, a on brutalno uzvratio: "Gdje sam bio ja s 29 godina?"

Šou švedskog napadača

Novinar rekao Ibri da je Carlos Vela bolji, a on brutalno uzvratio: "Gdje sam bio ja s 29 godina?"

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ponovo je oduševio sve svojom partijom u gradskom derbiju u kojem je LA Galaxy pobijedio sa 3:2 ekipu Los Angelesa.

Ibrahimović je ponovo pokazao da se radi o nevjerovatnom napadaču, te da je i dalje u fantastičnoj gormi iako ima skoro 38 godina. U gradskom derbiju Galaxy je slavio sa 3:2, a Ibra je upisao novi hat-trick i tako mnoge ostavio bez teksta.

Dva gola za Los Angeles zabio je Carlos Vela, a zanimljivo da je upravo ovaj dvojac bio u centru pažnje prije meča. Radi se o fantastičnim napadačima i američka javnost je bila svjesna toga, ali je jedan od novinara napravio veliku "grešku".

Naime, prije utakmice on je razgovarao s Ibrahimovićem i pokušao mu dati do znanja da je Vela bolji od njeg jer je zabio do sinoćnje utakmice 19 golova i upisao 12 asistencija, a onda mu je Ibra "brutalno" odgovorio.

"Kažeš da si najbolji igrač u MLS-u, a tu je i Calros Vela iz Los Angelesa koji je dao 19 golova i ubilježio 12 asistencija, a njegov tim je prvi na tabeli. Da li još uvijek smatrate za sebe da ste najbolji igrač MLS-a", pitao je novinar, a onda je počeo Ibrin šou.

"Daleko najbolji jer on je u najboljim godinama karijere. Koliko ima godina?", pitao je Ibra, a novinar je kratko odgovorio: "Carlos Vela ima 29 godina".

"29, igra u MLS-u u najboljim godinama. Gdje sam bio ja kada sam imao 29 godina? Da, u Evropi i to je ogromna razlika", zaključio je Ibrahimović.

Top Komentari

Arnel925
Ameri su smiješni. Nemaju pojma o fudbalu a prave intervju sa fudbalerima. Vela je propali talenat kad je igrao u Arsenalu samo je sjedio na klupi. Kad je došao u Real Sociedad bio je standardan u ekipi koja je top 15 u Španiji. Znaci tako prosječna karijera od momka kojeg se očekivalo MNOGO.
7 0
Forza_Juve_1897
Najjači si Ibraka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi