Novinari ga u čudu gledali: Spalletti ima tri želje za januar

Baš je ironičan

Novinari ga u čudu gledali: Spalletti ima tri želje za januar

E. Škorić

Pitali su Luciana Spallettija koga želi u januaru u Interu, a treneru Nerazzurra nije bilo teško odgovoriti.

Inter je u vrhu Serije A i želi da ostane tamo do kraja sezone, a za to će mu biti potrebna i pojačanja u zimskom prelaznom roku. Spallettiju nije bilo teško odgovoriti novinarima na pitanje koga želi.

"Ako me pitate koga želim, onda evo: Sergio Ramos, Iniesta i Alexis Sanchez. Radite na tome, OK? Moramo dati onima koji su u Interu poštovanje koje zaslužuju", kazao je Spalletti, pa je dodao:

"Svi trebamo da šutimo dok predsjednik ili neko iz uprave kluba ne kaže kakvi su naši planovi za januar. Moramo biti ipak oprezni kada je u pitanju prelazni rok", dodaje Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je dosta ulagao u pojačanja u posljednje vrijeme i nema sumnje da je Spalletti spremio neka imena i za januar, ali gore trojica spomenutih su, naravno, samo ironija bivšeg trenera Rome.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi