Novinari pitali Lukakua za Manchester United, a on pokazao kakav je gospodin

Poželio im sreću u novoj sezoni

Novinari pitali Lukakua za Manchester United, a on pokazao kakav je gospodin

E. Čaušević

Inter je sinoć u poluifinalu Evropske lige deklasirao Shakhtar sa 5:0 i zakazao okršaj u finalu protiv Seville.

Klub s Meazze je lakše od očekivanog uspio da dođe do pobjede u polufinalu, te se plasira u prvo finale još nakon deset godina. Inter je odigrao sjajno posebno u drugom dijelu kada su zabili četiri gola.

I sinoć je blistao Romelu Lukaku koji igra u fantastičnoj formi od dolaska u Inter. Belgijanac je zabio dva gola i uspio je upisati jednu asistenciju, te jednostavno je neprepoznatljiv u odnosu na igrača iz Manchester Uniteda.

Nakon što je napustio Crvene đavole Lukaku je jednostavno eksplodirao, te igra vjerovatno najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri. Nakon sinoćnjeg meča novinari su ga pitali i za poraz njegovog bivšeg kluba Uniteda u polufinalu, a on je dao gospodski odgovor.

"Dali su sve od sebe da prođu dalje, ali nisu uspjeli. Imali su baš dobru sezonu i mislim da Ole radi dobar posao. Tu je nekoliko odličnih igrača koji su se istakli i drago mi je zbog toga. Želim im sve najbolje i vjerujem da će naredne sezone izgledati još bolje", poručio je Lukaku.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Belgijanac u Unitedu nije blistao kako se očekivalo, te se vjerovalo da ga je klub olako pustio, ali za njega je bio pun pogodak odlazak u Inter. Ovom izjavom pokazao je da ništa ne zamjera Unitedu iako ga nisu baš tretirali najbolje kada je odlazio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

red devil mo
Nije papak ko Di Maria
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi