Novinarka zatekla Mourinha pitanjem, on u svom stilu: "Mora onda da ste fantastični"

Portugalac nemilosrdan i prema ljepotici

Novinarka zatekla Mourinha pitanjem, on u svom stilu: "Mora onda da ste fantastični"

Edmir Škorić

Nakon poraza Manchester Uniteda u Brigthonu (3:2) novinarki Carrie Brown nije preostalo ništa drugo nego da iskiritkuje Mourinhov United, ali on je imao zanimljiv odgovor.

Carrie je bila na stadionu u Brightonu i na kraju meča u kojem je United poražen s 3:2 uz katastrofalnu igru odlučila je postaviti nekoliko pitanja Portugalcu, ali ovaj, vidi se to i na snimku, nikako nije bio raspoložen.

"Izgleda da nije bilo dovoljno komunikacije ili hemije među vašom ekipom, da li je u redu ako to kažem?", upitala je novinarka Mourinha.

"Morate biti fantastični u svom poslu da biste imali sposobnost da s tribina uočite hemiju među igračima i onda razgovarate o tome", odgovorio je Jose.

"Napravili smo greške, kažnjeni smo i ne mogu više od toga reći", zaključio je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti