Pogba: Bili smo užasni, moj stav nije bio pravi

Francuz nakon Unitedove blamaže

Pogba: Bili smo užasni, moj stav nije bio pravi

Edmir Škorić

Manchester United je jučer poražen s 3:2 od Brightona u susretu drugog kola engleske Premier lige.

Možda se i očekivali da će biti teško Unitedu na nezgodnom gostovanju, ali nije se baš očekivao poraz uz tri primljena gola za tim Josea Mourinha.

Portugalac je razočaran, a i njegovi igrači redom su svjesni da su zakazali i da su bili užasni, pa je tako Paul Pogba za Sky Sports News izjavio:

"Izgubili smo i stav koji smo imali danas nije bio pravi. Počinjem prvo od sebe, moj stav nije bio dovoljan, ali nastavit ćemo da se borimo i očigledno da nam je ovo jedna ozbijna lekcija. Brighton je više želio tu pobjedu nego mi", rekao je Pogba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Napravili smo neke greške koje nikako nismo sjeli napraviti. Stav mora da bude pravi i mi ga ovaj put nismo imali".

United je u prvom kolu sedam dana ranije savladao Leicester na Old Traffordu, ali pravi ispit tek slijedi pošto u 3. kolu stiže Tottenham.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi