"United se mora riješiti dvojice igrača, pa pogledajte šta oni rade klubu"

Legenda Liverpoola smatra da je United prevelik klub da sebi ovo dopušta

"United se mora riješiti dvojice igrača, pa pogledajte šta oni rade klubu"

S. Pašalić

Manchester United je jučer doživio težak poraz od 4:0 na gostovanju kod Evertona rezultatom.

Legenda Liverpoola Jamie Carragher je rekao kako Manchester United treba znati da je veliki klub i da se mora riješiti dvojice igrača koji se 'zezaju'.

Crveni vragovi već neko vrijeme pokušavaju postići dogovor s golmanom Davidom de Geom oko novog ugovora, dok se posljednjih sedmica pokrenula priča oko prelaska Paula Pogbe u Real Madrid.

Carragher kaže da postoji strah u Manchester Unitedu sličan onome u Liverpoolu prije nekoliko godina da klub neće moći preživjeti bez tih igrača.

Međutim, legenda Liverpoola smatra da to nije slučaj i da se United mora početi ponašati kao veliki klub i pustiti ova dva igrača.

"Solskjaer sada ima dileme oko istih igrača. Pogba ili Martial i uvijek bira iste igrače", rekao je Carragher.

"Ovo me podsjeća na vrijeme kada sam bio u Liverpoolu, nismo bili tim sa puno pobjeda, a vi imate sjajnog igrača. Razmišljate Steven Gerrard ili Luis Suarez i mislite: 'ne smijemo izgubiti ovog igrača, ovaj igrač je sve, ne radimo dobro'"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je to slučaj i s nekim igračima iz Manchester Uniteda. Čini se da se De Gea petlja s novim ugovorom, Pogba je isti, možda je Martial upravo potpisao"

"Ta ideja da ti igrači ne mogu napustiti svoj klub ili će se sve raspasti, pa to je Man United! To je jedan od najvećih klubova na svijetu, a ti uopšte ne ovisiš o tim igračima", zaključio je Carragher.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti