Novo lice na San Siru: Milan predstavio novo pojačanje

Brazilac plaćen 11 miliona eura

Novo lice na San Siru: Milan predstavio novo pojačanje · Zvanično

E. Čaušević

Milan je ovog ljeta doveo četiri nova fudbalera, ali očito je da prelazni rok nije završen na San Siru.

Naime, Rossoneri su se ponovo oglasili na zvaničnoj stranici i otkrili da su doveli novo pojačanje. Novi igrač Milana je Leo Duarte koji je stigao iz brazilskog Flamenga.

Ovaj 23-godišnji defanzivac s Milanom je potpisao ugovor na pet godina, a Rossoneri su ga platili oko 11 miliona eura. On će se odmah pridružiti pripremama novog kluba.

Duarte je ponikao u Flamengu, a za prvi tim ovog kluba debitovao je 2016. godine. U prethodnom periodu imao je nekoliko zapaženih nastupa kojima je privukao interes evropskih klubova, a na kraju se odlučio za Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi