Novo pojačanje Krupe dolazi iz Premijer lige BiH

Sve je dogovoreno

Novo pojačanje Krupe dolazi iz Premijer lige BiH

Čelnici Krupe ovog ljeta bili su prilično aktivni na tržištu. U redove bivšeg premijerligaša stiglo je nekoliko novih imena, a posljednje u nizu je Miladin Filipović.

Radi se o 23-godišnjem fudbaleru koji će svojim dolaskom osnažiti konkurenciju u zadnjoj liniji, a u Krupu dolazi iz Premijer lige BiH, tačnije iz Zvijezde 09 u čijim redovima je bio standardan prvotimac.

Kroz karijeru Filipović je igrao još za Napredak, Podrinje, zatim bijeljinski Radnik, a prvoligašu iz Republike Srpske bi se na raspolaganje trebao staviti najkasnije do sutra.

Da je sve završeno potvrdio nam je i prvi čovjek Krupe Dragomir Ilić vjerujući kako će mladi defanzivac opravdati povjerenje i biti od pomoći u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Uz nekoliko pojačanja, Krupa je ovog ljeta imenovala i novog šefa stručnog štaba, a u pripremnim utakmicama još nije osjetila gorčinu poraza. Uz Rudar Prijedor će biti glavni kandidat za plasman u viši rang.

Top Komentari

Ljacmu1
Krupa radi ozbiljnije nego Velež
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije