Krupa dovela novog golmana
Foto: Redžep Kadrić

Konkurencija Kolaku

Krupa dovela novog golmana

Pripremama Krupe na Zlatiboru priključilo se još jedno novo ime.

Nakon što je u redove ovog doskorašnjeg premijerligaša došao defanzivac Željko Savić, rubrika 'dolasci' brojnija je i za ime Amara Bajića (20) koji je prije dolaska u Krupu nastupao za Lokomotivu iz Miričine.

Bajić koji je ponikao u Slobodi važi za veoma talentovanog golmana, a na dolasku u Krupu insistirao je trener golmana Siniša Mrkobrada, koji je vrlo dobro upzonat s njegovim kvalitetama s obzirom da su ranije već sarađivali. 

"U ovom momentu oskudice mladih i kvalitetnih golmana, Bajić je pravo rješenje za nas. Vrijedan je, posvećen, ima kvalitet i uvjeren sam kako će praviti jako dobru konkurenciju Kolaku", kazao nam je, između ostalog, Mrkobrada.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Za Bajićeve usluge se ovog ljeta interesovala i Zvijezda, čiji je također član bio u prošlosti, ali čelnici Krupe na kraju su bili konkretniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi