Krupa na Zlatiboru savladala Grbalj

Uspješna provjera za provoligaša

Krupa na Zlatiboru savladala Grbalj

Fudbaleri Krupe u sklopu priprema odigrali su još jedan pripremni meč.

Pripreme za predstojeću sezonu u 1. ligi Republike Srpske, fudbaleri Krupe odrađuju na Zlatiboru gdje vrijedno rade, a novu provjeru imali su jučer protiv OFK Grbalj.

Protiv crnogorskog tima Krupa je pružila veoma dobru partiju i na kraju sasvim zasluženo slavila rezultatom 4:2, no gosti su bili ti koji su prvi poveli, i to već nakon 11 minuta igre.

Nakon primljenog pogotka Krupa je preuzela inicijativu, a do izjednačenja dolazi u 33. minuti kada Maksimović odlično reaguje na centaršut Nikolića i pogađa za 1:1. Pri neriješenom rezultatu se ujedno i otišlo na odmor, a u nastavku viđena je prava golijada.

Najprije je u 53. minuti Šipovac pogodio za preokret, da bi osam minuta kasnije na 3:1 povisio Lukić koji je prethodno istrčao kontru. U zadnje dvije minute viđena su još dva pogotka, po jedan na obje strane, a za Krupu u strijelce se upisao Nikolić.

Prijateljska utakmica:

FK Krupa - OFK Grbalj

FK Krupa: Kolak, Nikolić S., Dekić, Maksimović, Pizigaća, Bilal, Palić, Nikolić L., Lukić, Šipovac, Mandić

OFK Grbalj: Perović, Vranješ, Merdović, Kartak, Đukanović, Đuričković, Kotorac, Petrov, Kacić, Kordić, Edvard

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi