Novo pojačanje Rome pauzira zbog povrede
Foto: EPA

Patrik Schick uskoro na dodatnim pregledima

Novo pojačanje Rome pauzira zbog povrede

Dugo očekivano pojačanje Rome, Patrik Schick, je zadobio povredu zadnje lože, te će propustiti nekoliko važnih utakmica za svoj novi klub.

Schick je u redove Vučice stigao ovog ljeta, nakon što su čelnici Rome uspjeli uputiti unosniju ponudu od Intera, ekipe koja je, također, bila zainteresovana za njegove usluge.

Ovaj mladi fudbaler je početkom prelaznog roka bio na korak od transfera u Juventus, ali u ovom klubu nije prošao ljekarske preglede.

Roma se, dakle, pošteno namučila da dovede Schicka u svoje redove, ali će on sada propustiti nekoliko bitnih utakmica, a najbitnija je svakako ona koju Rimljani igraju protiv Atletico Madrida u okviru Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Patrik Schick je danas podvrgnut pregledima, na kojim je otkriveno da ima problema s povredom kvadricepsa lijeve noge. U sljedećih 48 sati će biti obavljene nove pretrage", saopšteno je iz Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti