Novo pojačanje u Chelseaju u narednih 48 sati

Stiže James iz Reala?

Novo pojačanje u Chelseaju u narednih 48 sati

Midhat Šljivak

Engleski prvak Chelsea doveo je danas u svoje redove reprezentativca Njemačke Antonija Rudigera.

Plavci su Romi za usluge ovog defanzivca platili 39 miliona eura, a u narednih 48 sati na Stamford Bridge bi mogao stići još jedan sjajan fudbaler.

Kako tvrdi španski magazin AS, novi član engleskog prvaka u narednih 48 sati će postati dosadašnji fudbaler Real Madrida James Rodriguez.

Navodno, Kolumbijac je zatražio odlazak iz kluba. Ne želi više sjediti na klupi, a Chelsea već polako završava posao oko ovog transfera.

Također, Plavci su se povezivali s još dvojicom fudbalera Kraljeva. Antonio Conte želi u svom timu vidjeti Alvara Moratu i Danila, ali konkretnih ponuda za ove fudbalere do sada nije bilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naredna dva dana bi mogla donijeti transfer Jamesa s kojim se Chelsea konstantno povezuje u svim prelaznim rokovima.

Rodriguez je prethodne tri godine nosio dres Reala, ali se nikada nije promovisao u igrača koji je nezamjenjiv, da bi prošle sezone šansu kod Zinedinea Zidanea uglavnom dobijao s klupe.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi