Novo pojačanje za Juventus: Stiže Robin Quaison
Foto: EPA

Ponuda za igrača Palerma

Novo pojačanje za Juventus: Stiže Robin Quaison

Midhat Šljivak

Prvak Italije torinski Juventus poslao je ponudu za ofanzivnog veznjaka Palerma Robina Quaisona.

Stara dama je timu sa Sicilije ponudila 2,8 miliona eura za švedskog fudbalera, ali bi ga do kraja sezone ostavili na posudbi u ovom klubu.

Quaison je 23-godišnji švedski fudbaler koji je igra kao ofanzivni veznjak i koji je ove sezone jedna od rijetkih svijetlih tačaka u redovima Palerma. Postigao je četiri gola u 16 nastupa i zaista dobrim igrama je privukao pažnju Juventusa, gdje bi mogao nastaviti karijeru.

Sjajni fudbaler će gotovo sigurno postati novi član Stare dame, jer mu ugovor s Palermom ističe na kraju sezone, a opcija koju je tim iz Torina ponudio je idealna.

Quaison je član Palerma postao 2014. godine. Stigao je iz ekipe AIK-a, a član je i selekcije Švedske za koju je u pet nastupa postigao dva gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Transfer u Juventus bi mu sigurno bio potez karijere, jer ne dobija se svaki dan ponuda od evropskog velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi