Navijači pokušali fizički napasti Setiena i njegove pomoćnike, a samo dvojici igrača su aplaudirali

Barcelona puca po šavovima

Navijači pokušali fizički napasti Setiena i njegove pomoćnike, a samo dvojici igrača su aplaudirali

E. Čaušević

Barcelona je sinoć u Lisabonu u četvrtfinalu Lige prvaka doživjela jedan od najteži poraza u historiji jer ih je Bayern ponizio sa 8:2.

Katalonci su do četvrtfinala došli preko Napolija, ali čini se da je bilo bolje da su ispali već u osmini finala. Barcelona je sinoć doživjela blamažu koja se ne pamti jer ih je minhenski klub potukao do koljena sa 8:2.

No, ovaj meč je najbolji pokazatelj da se u Barci nešto pod hitno mora da mijenja od predsjednika, pa do igrača. Već treću godinu zaredom Blaugrana doživljava debakle u Ligi prvaka, ali ono što im je Bayern sinoć uradio će se još dugo pamtiti.

Španski mediji objavili su danas da je grupa navijača Barcelone bila sinoć u Lisabonu, te da su ispred stadiona pratili meč svog kluba. Oni su nakon meča sačekali svoj tim i trenera da krenu prema autobusu, a onda su krenule uvrede.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

AS piše da je ova grupa navijača svojim igračima skandirala kako su bezobrazni, te da su sramota za klub, ali haos je nastao kada su se pojavili Quique Setien i njegovi pomoćnici.

Navodno, tada su se navijači pokušali fizički obračunati sa Setienom i njegovim pomoćnicima, ali brza reakcija osiguranja je to spriječila. Na kraju, posljednji iz tunela su izašli mladi igrači ovog tima Ansu Fati i Riqui Puig koji su jedini dobili aplauz od pomenute grupe navijača Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Nije Setien vodio ekipu protiv Rome i Liverpoola. Isti igrači, isti predsjednik.
14 0
Nele.
Jest mi merak citat ovakve tekstove, raspada se uefalona, divno.
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi