Novo razočarenje Milana

Serija A

Novo razočarenje Milana

E. Škorić

U posljednjem susretu 16. kola italijanske Serije A Milan je, kao gost, osvojio samo bod protiv autjsadera Bologne (0:0).

Milan ove sezone igra toplo-hladno i kada se činilo da će napokon upisati novu pobjedu i dodatno se učvrstiti na pozicijama koje vode u Ligu prvaka, uslijedilo je novo razočarenje.

Po teškom terenu u Bologni gosti nisu uspjeli da dođu do sva tri boda, a na kraju su s igračem manje spašavali i jedan bod, pošto je Bakayoko u 76. minuti zbog dva žuta kartona morao izaći iz igre.

Milan će s jednim osvojenim bodom ostati četvrti i sada ima 27 bodova, dok je Bologna tek 18. na tabeli s 12 bodova i ona sigurno može biti zadovoljnija ishodom večerašnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za vikend slijedi novo kolo u Seriji A, a Milan će biti domaćin Fiorentini, dok će Bologna gostovati u Parmi.

Serija A, 16. kolo:
Bologna - AC Milan 0:0

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi