Snijeg neće spriječiti duel Bologne i Milana
Bolognu je posljednjih dana okovao snijeg, no teren stadiona bit će spreman za večerašnji duel s Milanom

Teren očišćen od snijega

Snijeg neće spriječiti duel Bologne i Milana

E. Škorić

Utakmica između Bologne i Milana večeras nije u opasnosti, unatoč velikim snježnim padavinama posljednjih dana.

Bologna je pod snijegom posljednjih dana, pa je bilo zabrinutosti hoće li se utakmica Bologna - Milan u okviru 16. kola Serije A uopće i odigrati.

Sadion Dall'Ara bio je prekriven debelim slojem snijega, ali Sky javlja da je domaćin uspio da očisti teren kao i prilaze stadionu, pa se očekuje da utakmica bude odigrana.

Ukoliko ne dođe do nekih naknadnih promjena, Bologna i Milan igrat će od 20:30 i to je ujedno posljednji meč ovog kola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je četvrti sa 26 bodova i ima priliku da eventualnom pobjedom protiv Bologne dođe bliže Interu, a Bologna je u opasnoj zoni i svaki bod joj je kao kuća u duelima sa ekipa iz vrha tabele.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije