Novo Romino pojačanje o Džeki ima kristalno jasno mišljenje

Iskusni napadač ostao u redovima Vučice

Novo Romino pojačanje o Džeki ima kristalno jasno mišljenje

A. Čaušević

Roma je tokom ljetnog prijelaznog roka dovela niz fudbalera, a posljednji u nizu koji su stigli Rim je Davide Zappacosta. 

Bočni fudbaler je stigao na besplatnu šestomjesečnu posudbu iz Chelseaja, nakon čega će Roma imati mogućnost da posudbu produži do juna 2020. godine.

Povremeni italijanski reprezentativac je danas zvanično predstavljen ako član Vučice, a jedno od pitanja odnosilo se na i na Edina Džeku.

Zappacosta ima kristalno jasno mišljenje o kapitenu bh. reprezentacije. Iskusni defanzivac nema dilemu da je popularni Dijamant jedan od najboljih na svijetu.

"Svlačionica je veoma ujedinjena i kompaktna. Edinovo produženje ugovora je veoma važno. On je jedan od najboljih na svijetu i ekipi može dati još toga. Sretan sam što sam se pridružio ovoj grupi igrača", rekao je Zappacosta.

Dodao je da je Romu izabrao radi novog početka te da se radi o velikom timu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zaista ovdje želim da započnem nešto važno, ali uvijek treba ići od utakmice do utakmice. Serie A je teška i samo ako budemo išli od utakmice do utakmice možemo uspjeti."

Vučica će novu sezonu Serije A otvoriti domaćim susretom protiv Genoe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi