Nukić nakon teške povrede: Hvala svima!

Slomio nogu na treningu

Nukić nakon teške povrede: Hvala svima!

M. Maksimović

Pred Mirsadom Nukićem koji je pojačao Velež, ali i na jednom od prvih treninga slomio nogu je oporavak koji će trajati šest sedmica.

Nakon toga, Nukić će krenuti na fizikalne terapije i rehabilitacija. Doktor koji je u Mostraru operisao Nukića uvjeren je da će on nastaviti sportsku karijeru.

Iako sve potrebne provjere nisu izvršene do kraja, Velež će, kako smo i najavili, potpisati ugovor s Nukićem, koji će trajati u periodu dok se igrač potpuno ne oporavi.  Nukića su nakon operacije posjetili trener Rahimić i direktor Đonko, i obećali svu moguću pomoć. Osim toga posjetili su ga i gotovo svi igrači Veleža.

“Sve se desilo u žaru borbe. Nažalost, doživio sam dvostruki lom, al nije bilo namjerno. Šest sedmica moram mirovati, nakon toga idu terapije. Jedva čekam da se oporavim i da se vratim na teren. Želim da se svima zahvalim, pogotovo Upravi i igračima koji su mi pružili sve. Hvala i navijačima na poklonima i podršci. Svi su bili ovdje, hvala im puno, kako u moje ime tako i u ime mojih roditelja“, izjavio je Nukić za zvaničnu stranicu FK Velež.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi