Darwin Nunez konačno dao gol, a zatim je Pope dobio najgluplji crveni karton ikada

Nevjerovatno šta se dešava

Darwin Nunez konačno dao gol, a zatim je Pope dobio najgluplji crveni karton ikada

E. Oštraković

Utakmica između Newcastlea i Liverpoola u okviru 24. kola Premiershipu je u toku, a Liverpool nakon dvadeset minuta igre ima prednost od 0:2.

Obzirom na pozicije na tabeli, ali i formu obje ekipe, niko nije mogao očekivati da će Liverpool postići dva tako brza gola na ovoj utakmici.

Već u 10. minuti gosti su došli do vodstvo od 0:1. Dugu loptu poslao je Alexander-Arnold, a gol je postigao Darwin Nunez.

Nakon utakmica u kojima je uspio promašiti nemoguće, sada je Nunez postigao gol, te je tako svojoj ekipi donio prednost do 0:1.

Gol Nuneza možete pogledati OVDJE.

Samo sedam minuta kasnije bilo je 0:2. Salah je ovaj put upisao asistenciju, a gol je postigao Gakpo, te je tako još više šokirao domaće.

Oglasi

Ni tu nije bio kraj šokovima za domaće navijače. Naime, oni su u 22. minuti ostali sa igračem manje nakon što je direktan crveni karton dobio golman Pope.

On je istrčao van svog šesnaesterca, te je napravio nevjerovatnu glupost. Bacio se da loptu udari glavom, a zatim ju je uhvatio u ruke.

Sudiji nije preostalo ništa drugo nego da mu pokaže put u svlačionicu, te će Newcastle imati jako težak zadatak do kraja utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni karton za golmana Newcastela možete pogledati OVDJE.

Teško je očekivati da će domaća ekipa nakon uvodnih 22 minute uspjeti izvući pozitivan rezultat na ovoj utakmici.

Top Komentari

I ovaj gol mu je na sreću,ono primanje i odbitak vidi se da je čovjek antitalent hahha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi