Pep bi da se počasti još jednim fudbalerom
Foto - EPA

Nuno Mendes meta Građana

Pep bi da se počasti još jednim fudbalerom

M. Šljivak

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola ima namjeru dodatno pojačati defanzivnu liniju svog tima.

Novi fudbaler aktuelnog prvaka Engleske mogao bi postati talentovani 19-godišnji Portugalac Nuno Mendes za kojeg City pokazuje ogroman interes.

Guardiola bi rado vidio ovog lijevog beka u svojim redovima. Vjeruje se da će Mendes postati vrhunski bek za budućnost i uskoro će početi pregovori sa Sportingom iz Lisabona o njegovom angažmanu.

Portugalski šampion za usluge ovog fudbalera traži čak 50 miliona eura. City nije spreman ponuditi toliko novca i njihova ponuda će ići do 30 miliona eura.

Ta cifra neće zadovoljiti rukovodstvo Sportinga, ali vidjet ćemo kako će se stvari razvijati u narednim mjesecima.

Nuno Mendes je dijete Sportinga. Za prvi tim debitovao je 2019. godine, a odigrao je ukupno 44 utakmice i zabio je jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City bi naravno rado pojačao i ofanzivni dio ekipe. Pep želi Harryja Kanea i Jacka Grealisha, no za njih će morati da izdvoji ogromne sume novca.

Tim iz plavog dijela Manchestera ponovo je veliki favorit za osvajanje Premiershipa, a sa novim pojačanjima kvota na njihov osvajanje lige dodatno bi pala.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rime_
Pocasti se vnagom Sljivak. Ostavi Pepa i City na miru. Lazes na dnevnoj bazi izmisljenim transferima.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi