5

Komentari (5)

Lineker
Ali ne želim da se moje ime koristi U SVRHE radi TUĐIH interesa !!! Reprezentaciju VOLIM , uvijek sam joj na raspolaganju i nastavljam SANJATI SVOJE SNOVE da sam dio nje, ali u neka bolja vremena, a ne dok se stvari ovako rade!!!", napisao je Barbarez. Pa majstore ako si castsn i zaista volis ovu reprenzentaciju onda napisi konkretno cijih tudjih interesa, kako se stvari rade!? Ako ne odgovoris, uz svo postovanje koje imam prema tebi, onda si licemjer.
GAZIJASAISTOKA_
Barba LEGENDO, za TEBE SAM, ali realno, mogao si voditi PRVO MLADU REPREZENTACIJU..I odvesti je na VELIKO TAKMICENJE(prvi put u istorji)..mozda i bolje za tebe sto nisi izabran u OVOM TRENUTKU, svakako nam je TESKA GRUPA, u kojoj ako budemo 3, bit ce USPJEH..SRETNO BARBA, smanji POKERANJE, VODI BAR KADETE..
Chico
Ne zeli da se njegovo ime povezuje sa NFSBIH do sljedeceg izbora selektora kad ce ga opet haver Spaha pozvati a on se nece sam nuditi. I da, ne zelis ti licemjeru biti direktor. Jer da zelis, ne bi digao nos sto nisi selektor i prihvatio bi da budes direktor. Ne, ti samo zelis biti selektor.
Tz_Niko75
Mozda si ti ovaj Ivajlo pa ti krivo. Mozes crknut od muke al Barbareza voli 99,5 posto ljudi a ti si ono 0,5.
Chico
S obzirom na poznati intelekt naseg naroda, jako mi je drago sto sam u ovih 0.5 koji ne podrzavaju neradnika koji bi na racun slatkih rijeci i ulizavanja narodu da dobije posao. To je jednako svim ovim uhl****ma koji crpe nas budzet. Idi jaraniko i zasluzi da budes selektor, a ne da budes jer ti je Spaha jaran i jer si pokazao prema tribinama u Beogradu. Pri tom preko jarana Spahe rusio sve selektore ne bi li se sokopao pozicije. Da, sretan sam sto sam u 0.5 posto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.