Barbarez "otvorio dušu" na Instagramu, a komentar mu ostavio i Jusuf Nurkić

Pružio podršku

Barbarez "otvorio dušu" na Instagramu, a komentar mu ostavio i Jusuf Nurkić

E. Čaušević

Sergej Barbarez oglasio se večeras na Instagramu nakon što je Ivaylo Petev izabran za novog selektora BiH.

Barbarez je bio jedan od kandidata za selektora, ali je na kraju Izvršni odbor NSBiH povjerenje ukazao Petevu.

Legendarni kapiten spominjao se i kao mogući tehnički direktor, ali je porukom na Instagramu to demantovao i poručio je da ne želi više da se povezuje s NSBiH.

"Ja sam u ovu SITUACIJU sam ušao ,jer sam pozvan bio , a ne zato što sam se nudio ili kandidovao (ponavljam se) Još jednom se pokazalo da stvari nisu čiste i da se radi o neozbiljnim ljudima i neozbiljnoj organizaciji ( spominjanje moga imena i poslje izbora ).. Zato NE ŽELIM da se moje ime više povezuje sa NSBiH. Htio sam pomoći i biti uz reprezentaciju u bilo kojem obliku, nije važno da li kao selektor, direktor ili nešto treće. Ali ne želim da se moje ime koristi U SVRHE radi TUĐIH interesa !!! Reprezentaciju VOLIM , uvijek sam joj na raspolaganju i nastavljam SANJATI SVOJE SNOVE da sam dio nje, ali u neka bolja vremena, a ne dok se stvari ovako rade!!!", napisao je Barbarez.

U komentarima među prvima se oglasio i najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je odlučio da pruži podršku Barbarezu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Moj kapitenu uživaj do boljih vremena", poručio je košarkaš Portlanda.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Chico
Ne zeli da se njegovo ime povezuje sa NFSBIH do sljedeceg izbora selektora kad ce ga opet haver Spaha pozvati a on se nece sam nuditi. I da, ne zelis ti licemjeru biti direktor. Jer da zelis, ne bi digao nos sto nisi selektor i prihvatio bi da budes direktor. Ne, ti samo zelis biti selektor.
2 4
GAZIJASAISTOKA_
Barba LEGENDO, za TEBE SAM, ali realno, mogao si voditi PRVO MLADU REPREZENTACIJU..I odvesti je na VELIKO TAKMICENJE(prvi put u istorji)..mozda i bolje za tebe sto nisi izabran u OVOM TRENUTKU, svakako nam je TESKA GRUPA, u kojoj ako budemo 3, bit ce USPJEH..SRETNO BARBA, smanji POKERANJE, VODI BAR KADETE..
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi