Travnik remizirao protiv Sarajeva

Nurković: Pokazali smo karakter

Fudbaleri Travnika remizirali su danas na domaćem terenu u prijateljskoj utakmici protiv Sarajeva (2:2).

Golman Travnika Adis Nurković nakon utakmice kazao je da je zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala današnju utakmicu protiv aktuelnog prvaka BiH.

"Prvi gol nas je malo poremetio, ali je ekipa današnju utakmicu odradila kvalitetno. Pohvalio bih sve igrače jer smo se vratili iz rezultatskog minusa, a to nije lagano", rekao je Nurković.

On je dodao da je sretan jer je ekipa pokazala karakter, te da je ovo nova ekipa koja se tek treba uklopiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo imali dovoljno vremena da se u poznamo. Pred nama je težak put, ali uz ovakav odnos i sve ono što smo danas pokazali na terenu daje nam nadu da možemo izboriti opstanak u Premijer ligi BiH", zaključio je goman Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi