Nusmir Fajić i FK Velež opet zajedno?

Još uvijek u Mostaru

Nusmir Fajić i FK Velež opet zajedno? · Saznajemo

U maju su Fudbalski kub Velež i Nusmir Fajić u dogovoru raskinuli saradnju, nakon što je iskusni napadač izrazio želju da promijeni sredinu.

Fajić je u ljeto 2018. godine došao u FK Velež i zaista je bio jedan od glavnih igrača mostarskog kluba, pomogao je Rođenima da se vrate u Premijer ligi, ali je iznenadio navijače i klub kada je sredinom maja odlučio da ode.

"Fajiću se zahvaljujemo na saradnji te mu želimo mnogo sreće u nastavku karijere", poručili su mu tada iz Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čekalo se da Fajić pronađe novi angažman, ali to se još nije desilo. On se i dalje nalazi u Mostaru, a kako neslužbeno saznajemo, ne bi imao ništa protiv da naredne sezone bude član Veleža.

Njegove dobre partije navijači Veleža nisu zaboravili, a da li će se desiti preokret i da li će provjereni špic ponovo predvoditi Rođene u borbi za Evropu, pokazat će vrijeme. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enver3333
Pa mislim da svi ljudi koji iole prate Velez znaju sta je Fajketov problem. To nisu ni pare ni neke price oko para kao sto se spominje. Fajke je dobar lik potpuno, ali **** ga, valjda neki igraci ne mogu bez poroka. Fajke majstore glavu gore, ti si igracina. Nadam se da se vracas u Velez jer od Ace Obada nismo imali ovakvog golgetera (Mozda Dzafa). Nadam se da ces i rijesiti svoje probleme jer ti si dio RAje.
8 1
Klackalica
Počele već švabe, uskoro počinju i druge lige..dajte mu jos jednu šansu, ubost će kakav dobitak da može kamatarima vratit. Zaslužio je šansu
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi